Práca v zahraničí - Švédske kráľovstvo (Sverige, Konungariket Sverige) - Mitterpachová, Ingrid
Dôležité oblasti s praktickými radami, ktoré je užitočné vedieť pred odchodom do Švédska. Politický, administratívny a právny systém. Kultúrny a spoločenský život. Životné náklady. Zdravotníctvo. Ako si nájsť prácu. Pracovné zmluvy. Platové podmienky. Nezamestnanosť. Samostatne zárobkovo činné osoby. Príjmy a dane.