Converging in Divergent Ways : Explaining Intra-industry Trade between CESEE Countries and the EU-15 - Dautović, Ernest
Analýza obchodu v rámci priemyslu medzi krajinami strednej, východnej a juhovýchodnej Európy a EÚ-15. Posudzovanie determinantov obchodu v rámci odvetvia tým, že je spájaná podrobná databáza obchodných tokov na úrovni produktov so štrukturálnymi, menovými a inštitucionálnymi premennými na úrovni krajiny.