Online nábor: trendem posledních týdnů je Instagram
Najvýznamnejčia sociálna sieť v Česku je Facebook, ale v poslednej dobe možno pozorovať rýchly nástup Instagramu. Prečo používať sociálne siete pre nábor pracovníkov.