Kdy začne další finanční krize ? - Bedretdinov, Rafik
Problematika ďalšieho vývoja finančných trhov. Prognózy nástupu ďalšej finančnej krízy v roku 2018. Dôvodom sú opatrenia Basel III, ktoré smerujú k stabilizácii bankového sektoru v Európe, majú však i negativný dopad.