Digital Single Market Innovation - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Legislatíva digitálneho jednotného trhu (DSM, digital single market) a prehľad literatúry o jeho pilieroch. Analýza vplyvu zavedenia DSM na transparentosť uchádzačov v oblasti obstarávania a na úspory pri obstarávaní na základe reálnych projektov obstarávania z obdobia 2005-2016.