Conceptual Framework for Evaluating the Efficiency of Public Administration - Lacko, Roman, 1988-
Posúdenie efektívnosti procesov v sektore verejných služieb ako súčasť budovania dôvery u klientov verejnej správy. Návrh koncepčného rámca hodnotenia efektívnosti procesov verejnej správy metódou dvojkrokovej analýzy obaľovania dát (DEA).