Models of equilibrium on network industries market in context of influence of regulated prices in Slovakia - Fendeková, Eleonora, 1952-
Matematické modelovanie podmienok rovnováhy na trhu sieťových odvetví. Úloha regulačných úradov na Slovensku. Výpočet primeraného zisku v regulovaných odvetviach.