Štátny fond rozvoja bývania - novela zákona - Matulková, Mariana
Štátny fond rozvoja bývania v právnych úpravách. Postavenie a pôsobnosť fondu. Stupne riadenia fondu. Rada fondu. Najnovšia novela zákona (schválená 7.9.2017) nadobudne účinnosť 1.1.2018. Najdôležitejšie zmeny.