Ambiciózna reforma eurozóny Emmanuela Macrona narazila - Mihočková, Eva
Vízia Emmanuela Macrona, ako by malo vyzerať jadro Európskej únie. Hospodársky rast krajín eurozóny, pokles deficitu verejných financií na predkrízovú úroveň. Neistý eurorozpočet. Financie na prevenciu budúcich kríz. Funkcia európskeho ministra financií. Téma spoločnej korporátnej dane. Vlažná nemecká reakcia na víziu E. Macrona.