Efficiency of Mining and Quarrying Industry of V4 Countries: The Impact of Investments and Selected Indicators - Lacko, Roman, 1988-
Meranie efektívnosti ťažobného a dobývacieho priemyslu krajín V4 s využitím analýzy obaľovania dát (DEA) a iných štatistických metód v období 2011-2015. Slovensko, ako krajina s najnižšou efektívnosťou.