Homogeneous Production Processes and Approaches to Their Management - Malindžák, Dušan
Špecifiká homogénnych výrobných procesov z hľadiska logistiky a riadenia, ktoré sú typické pre spracovanie surovín, a z nich vyplývajúce špecifické prístupy pre ich modelovanie, riadenie a logistiku. Aplikácia uvedenej metodológie v desiatkach slovenských podnikov.