Zmena životného minima od 1. júla 2017 - Paliderová, Martina
Sumy životného minima sa upravujú k 1. júlu bežného kalendárneho roka na základe koeficientu rastu čistých peňažných príjmov na osobu alebo koeficientu rastu životných nákladov nízkopríjmových domácností. Výška životného minima od 1. júla 2017.