Dokumentačná povinnosť pri transferovom oceňovaní
Prehľad dokumentačnej povinnosti pri transferovom oceňovaní so zameraním na jej obsah a špecifiká pre jednotlivé skupiny daňovníkov v zmysle vnútroštátnych legislatívnych predpisov.