Význam spracovateľského priemyslu a nová priemyselná politika pre Slovensko - Stracová, Erika, 1993-
Previazanosť priemyslu a služieb. Dokumenty týkajúce sa priemyselnej politiky Slovenska. Význam spracovateľského priemyslu pre Slovensko. Analýza významu spracovateľského priemyslu z pohľadu jeho príspevku k rastu hrubej pridanej hodnoty v SR. Podiel zamestnanosti v spracovateľskom priemysle na celkovej zamestnanosti vo vybraných krajinách. Podiel priamo a nepriamo generovanej zamestnanosti spracovateľským priemyslom.