Active labour market policies of selected European countries and their competitiveness - Bánociová, Anna
Analýza výdavkov na APTP (aktívne politiky trhu práce) v kontexte zmien nezamestnanosti a hodnotenie ich konkurencieschopnosti vo vybraných európskych krajinách v rokoch 2007, 2009, 2011, 2013 a 2015. Zhodnotenie dôsledkov najdôležitejších a konkurencieschopných opatrení APTP na Slovensku na makroekonomickej úrovni a ich použiteľnosti v praxi.