Creative industries in the Visegrad region: the path to success? - Baculáková, Kristína, 1988-
Súčasný stav kreatívneho priemyslu v krajinách V4 - porovnanie jednotlivých krajín. Nedostatok podpory od vlád, nejednotnosť údajov. Pre ďalší úspešný vývoj kreatívneho priemyslu by si krajiny V4 mali vytvoriť štátne účty a dobrú databázu na meranie a hodnotenie. Potom by politika podpôr mohla byť efektívnejšia.