Mala som kariéru snov - Makarová, Xénia
Rozhovor s Elenou Kohútikovou zástupkyňou generálneho riaditeľa VÚB o míľnikoch v kariére, rozdieloch medzi mužským a ženským svetom, o zvládaní nových príležitostí, o skúsenostiach v spolupráci s mužmi.