Language as basis of cultural identity - Krkošková, Zuzana
Skúmanie jazykovej diverzity Európskej únie v kontexte rešpektovania a ochrany lingvistickej diverzity členských štátov EÚ a v kontexte ochrany práv menšín. Európska charta regionálnych alebo menšinových jazykov.