Strategic Decision Making and Its Importance in Small Corporations - Jankelová, Nadežda, 1966-
Proces strategického rozhodovania v malých podnikoch. Analýza strategických rozhodnutí a modelov strategických rozhodovacích faktorov ovplyvňujúcich profil daných procesov a mechanizmov, ktoré využívajú manažéri malých spoločností. Identifikácia najdôležitejších aspektov ovplyvňujúcich proces rozhodovania.