Foreign direct investments outflow promotion: the case of Ukraine - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Overovanie štatistických vzťahov medzi odlivom priamych zahraničných investícií a štábom zahraničnej misie vonku. Výsledky ukazujú, že všeobecné a honorárne konzuláty majú pozitívny vplyv na odliv PZI, pokým vplyv ambasád je negatívny.