Atypical employment - Wefersová, Jarmila
Definovanie atypického - neštandardného zamestnania. Liberalizácia pracovných vzťahov a ich vplyv na sociálne zabezpečenie zamestnancov. Atypické zamestnanie v Spolkovej republike Nemecko. Regulácia trhu práce v Nemecku.