Nejistá sázka na Írán - Kolář, Vojtěch
Dva roky po zrušení sankcií hospodárstvo Iránu na vzostupe. Dodávky pre automobilový priemysel. Výstavba potrebnej infraštrukúry. Čína ako strategický partner. Investície do rozvoja námornej a leteckej dopravy. Rozvoj logistiky. Obchodná bilancia Európskej únie s Iránom.