<The> Importance of supporting the business activities of creative industries - Madudová, Emília
Vplyv kreatívneho priemyslu na národnú ekonomiku. Podpora podnikateľských aktivít v oblasti reklamy. Aktuálna podpora a súvisiace otázky.