Conceptualization of historical time in post Keynesian economics - Chytil, Zdeněk
Problém konceptualizácie historického času v post-keynesiánskych modeloch; logický verzus historický čas. Predstavenie novej myšlienky hysteréznej perzistencie (hysteretic persistence) a pojmu všeobecnej reverzibility (general reversibility). Praktická aplikácia hysteréznej perzistencie v Lavoieho modeli PKA.