Main world exporters of goods in years 1995-2011 - analysis by value - Fronczek, Malgorzata
Štruktúra svetového exportu podľa skupín výrobkov. Štruktúra svetového exportu podľa geografických regiónov. Prehľad hlavných svetových vývozcov podľa skupín produktov.