Financial crisis and business cycle - Dziurová, Valéria, 1986-
Popis teórie hospodárskych cyklov a vzniku globálnej finančnej a hospodárskej krízy. Globálna finančná kríza jasne demonštrovala úlohu bankových úverov v šírení finančnej krízy a hospodárskych cyklov.