Školenie ako počítačová hra - zážitok, skúsenosť... - Žeravíková, Iveta
Spojenie "virtuálna realita" zaznieva čoraz častejšie a už dávno nie je len výsadou herného priemyslu. Jednou z dôležitých oblastí, kde technológie virtuálnej reality nachádzajú uplatnenie, je aj odborná príprava zamestnancov. Tréningy prebiehajúce vo virtuálnom prostredí sú užívateľsky priateľské a majú svoje výhody. Práca vzdelávaného s virtuálnym trenažérom musí mať svoju štruktúru, regulované fungovanie procesov a vzťahy s inými subsystémami.