DSGE model of Slovakia with frictional labor market and monetary regime switch - Pápai, Adam
Analýza dynamických a štrukturálnych charakteristík Slovenska pomocou modelu DSGE (dynamický stochastický model všeobecnej rovnováhy) rozšíreného o mechanizmy vyhľadávania a zhody a iné formy trenia, tiež o prepínač menového režimu (od roku 2009). Rigidity na trhu práce. Dlhodobý vplyv recesie v roku 2009 na slovenskú ekonomiku.