Rozvrhovanie II: Nástroj MiniZinc - Gregor, Michal
Programovanie ohraničení. Nástroj MiniZinc. Grafické rozhranie nástroja MiniZinc. Architektúra nástroja MiniZinc. Príklad riešenia Sudoku v nástroji MiniZinc.