Keď treba niečo zmeniť - Košalko, Ivan
Väčšina ľudí zmeny nemiluje, úlohou lídrov je ovplyvňovať druhých ľudí, aby potrebu zmien najprv pochopili a vytvoriť prostredie, aby tieto zmeny prebehli čo najúčinnejšie a najefektívnejšie. Riadenie zmeny - popis talentov manažérov patriacich do domény ovplyvňovania.