Slnko vždy vyženie predaje nápojov nahor - Brezovský, Jozef
Rozhovor s manažérom logistiky v Heineken Slovensko. Špecifiká nápojovej logistiky. Riešenie sezonality. Vplyv počasia ako aj senzitivity zákazníkov na ceny. Primárna a sekundárna logistika nápojov.