Modern Ukrainian and Polish business cultures: G. Hofstede’s classification - Wackowski, Kazimierz
Klasifikácia kultúrnych faktorov podľa G. Hofstedeho ako jeden zo základných prístupov k rozvoju väčšiny moderných typológií národných podnikateľských kultúr. Porovnanie kultúrnych charakteristík moderných ukrajinských a poľských podnikateľských kultúr, pokiaľ ide o klasifikáciu kultúrnych faktorov G. Hofstedeho.