Nebojte sa hovoriť so zamestnancami - Oravec, Jozef
Profesionálna komunikácia so zamestnancami ako jedna z najúčinnejších nástrojov vedenia ľudí a organizácie. Základom je zodpovedajúca organizácia práce. Zodpovednosť vedenia firmy za dodržiavanie zásad. Desať princípov vnútropodnikovej komunikácie. Bez jasne stanovených cieľov sa úspech nedostaví. Každý cieľ firmy by mal byť SMART.