Nový pohľad na opisy práce - Moore, Ken
Opisy práce pričasto hovoria o činnostiach, ktoré má daný pracovník vykonávať, miesto toho, aby hovorili o kritických prínosoch jeho práce pre podnik. Časti, ktoré treba do dobrého opisu práce zahrnúť.