Zberné služby križujú Európu - Brezovský, Jozef
Zberná služba ako štandardizovaná služba, pri ktorej sa konsolidujú individuálne zásielky rôznych odosielateľov s cieľom dosiahnuť maximálne možné vyťaženie zberného vozidla. Zberné linky s pravidelným cestovným poriadkom. Spoľahlivé a nákladovo efektívne dopravné riešenie.