Kultúra v podniku dokáže zjesť podnikovú stratégiu na raňajky - Burger, Ivan
Podniková kultúra, hierarchicko-divizionálna kultúra, tímovo-procesný model internej kultúry. Projektovo-maticové riadenie, priestor preň.