Národný potravinový katalóg - Lipovská Lišková, Ľudmila
Národný potravinový katalóg elektronický nástroj verejného obstarávania, ktorý má ponúknuť verejným obstarávateľom, nakupujúcim potraviny za štátne financie, kvalitné a bezpečné potraviny od kvalifikovaných dodávateľov za ekonomicky najvýhodnejších podmienok.