Nové pravidlá ochrany osobných dát - Kollárová, Zuzana
Záväzné európske nariadenie GDPR (General data protection regulation) platné od 25. mája budúceho roku. Schválenie nového zákona o ochrane osobných údajov slovenským parlamentom. Vysoké pokuty pri nedodržiavaní zákona. Dôležitá príprava na aplikáciu GDPR. Ochrana súkromia už od začiatku. Dôležité zmeny. Právo na vymazanie/zabudnutie. Bezpečnosť spracovania.