Raketovou cestou k týmové výhře - Skalík, Ivan
Leadership dávno nemá podobu diktatúry. Dnes je chápaný ako služba tímu. Nalaďte svojich podriadených na spoločnú vlnu a naučte sa vyhrávať. Pomôže The rocket model.