Evaluation of education and its application in business practice - Matulčíková, Marta, 1964-
Hodnotenie vzdelávania a jeho aplikácia v podnikovej praxi. Hodnotenie úrovne ďalšieho vzdelávania. Prístup k hodnoteniu vzdelávania v podnikoch. Benefity zo vzdelávania.