Dohoda o pracovnej činnosti vs. dohoda o vykonaní práce - Slaninková, Katarína
Spoločné znaky a rozdiely medzi dohodou o pracovnej činnosti a dohodou o vykonaní práce. Náklady na zdravotné a sociálne poistenie, ktoré z nich vyplývajú pre zamestnávateľa.