Inštitúcie národnej a cezhraničnej hospodárskej mediácie/sprostredkovania ako alternatívna metóda pre riešenie sporov medzi podnikateľmi - Michałowska, Kinga
Ekonomická mediácia/sprostredkovanie (taktiež označovaná aj ako obchodné sprostredkovanie) ako alternatívna metóda/spôsob riešenia sporov medzi subjektmi sledujúcimi obchodnú činnosť. Mediácia/sprostredkovanie je použiteľná ako z hľadiska plnenia zmluvných podmienok medzi podnikateľmi tak aj v situáciách, týkajúcich sa zmien v organizačnej a právnej forme. Otázky ekonomickej mediácie/sprostredkovania s tuzemskými osobami, ako aj zásady uskutočňovania mediácie/sprostredkovania cezhraničného charakteru/s cezhraničným prvkom.