Nový český občanský zákoník a průmyslové vlastnictví - Čada, Karel
Pohľad na zmeny súvisiace s Novým občianskym zákonníkom v Českej republike (89/2012 Sb.) a to v oblasti duševného vlastníctva. Nový koncept chápania nehmotných vecí a zmeny v oblasti licenčných zmlúv. Porovnanie právnej úpravy nového a starého občianskeho zákonníka. Nová právna úprava upravuje vznik originálneho vlastníckeho práva zápisom do verejného registra.