Pracovný úraz pohľadu zamestnávateľa - Mintál, Ján
Čo sa považuje za pracovný úraz. Zodpovednosť zamestnávateľa, podmienky na zbavenie sa zodpovednosti zamestnávateľa za škodu. Úraz zamestnanca na ceste do a zo zamestnania.