Alternative for Germany — more than a Fleeting Phenomenon - Dudášová, Marianna
Vyhliadky alternatívy pre Nemecko na základe faktorov dopytu a ponuky, ktoré uprednostňujú volebný prelom a dlhodobú vytrvalosť strany.