Dobrovoľné dražby - Kašiar, Ján
Dobrovoľná dražba predstavuje rýchly a efektívny spôsob speňaženia majetku dlžníka v záujme uspokojenia jeho pohľadávky voči veriteľovi za čo najvyššiu ponúkanú cenu. Právna úprava dobrovoľnej dražby. Dražobná zábezpeka. Predmet dražby a jeho ohodnotenie. Priebeh dražby.