Odpočet daňovej straty u neziskových organizácií - Bielená, Jana
Daňová strata je legálny nástroj znižovania základu dane a daňovej povinnosti daňovníka. Odpočet daňovej straty môže uplatniť každá právnická osoba, t.j. aj daňovník, ktorý nie je založený alebo zriadený na podnikanie. Pravidlá odpočtu daňovej straty. Zaniknutie nároku na odpočet daňovej straty.