Je rozhodovanie únavné? - Jarošová, Jana
Proces rozhodovania je náročná činnosť vyžadujúca nielen dostatok informácií, ale aj znalostí a skúseností. Našu myseľ unavujú akékoľvek rozhodnutia. Vyčerpanie ega. Eliminácia rozhodnutí. Veľké rozhodnutia je potrebné robiť ráno a nie pod návalom emócií. Mozgu pomáha cvičenie.