<The> Use of MS Excel VBA in sickness insurance - Škrovánková, Lea, 1954-
Základná charakteristika kritických ochorení. Poistenie kritických chorôb. Konštrukcia modelu pre poistenie kritických chorôb. Metódy výpočtu netto poistného.