<The> Impact of selected factors on participation od adult population in lifelong learning - Schultzová, Anna
Celoživotné vzdelávanie dospelej populácie a hodnotenie vplyvu vybraných determinantov na účasť v celoživotnom vzdelávaní v členských štátoch EÚ. Investície vlád do vzdelávania a ich ciele. Ekonómia vzdelávania.